Afvallen

eetschema's en intermitted fasting

Update april 2020: Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden heb ik tijdelijk een klanten stop ingesteld. Zodra ik meer tijd heb en mijn eigen gezondheid het toelaat kan ik weer meer mensen begeleiden. Bedankt voor jullie begrip!

Wil je verantwoord afvallen zonder een dieet te volgen?  Ik heb makkelijke maand menu's voor je gemaakt. Door het volgen van mijn menu's breng je je stofwisseling weer in balans en je lichaam weer in een optimale vetverbranding.

 

 

Je gaat uiteraard gewoon normaal eten, alleen niet meer uit pakjes of zakjes. Ook laten we de geraffineerde suikers staan. Dat klinkt misschien ingewikkeld maar dat valt echt reuze mee. Alle producten zijn te koop in de supermarkt, en je gezin kan gewoon mee eten. 

De menu's bestaan uit 3 hoofdmaaltijden per dag (bestaande uit koolhydraten , eiwitten en gezonde vetten), en gezonde tussendoortjes. De recepten staan beschreven in de menu's. Erg makkelijk en gezoek meer naar recepten.  

Ook is er de mogelijkheid om deze menu's te volgen in combinatie met intermitted fasting.

Meer uitleg hierover lees je in mijn blog.

De recepten staan beschreven in de menu's maar er staan ook honderden recepten op het besloten forum op deze website. Keuze genoeg!  Na registratie ontvang je een toegangscode om in te loggen op het forum. Er is een handige zoekfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar een recept met een ingrediënt wat jij nog in de koelkast hebt liggen. 

Om de beste resultaten te bereiken heb ik gekozen voor online coaching. Snel en efficiënt.  Jij kan je vraag gelijk aan mij stellen en binnen 24uur krijg je antwoord van mij! Door deze unieke methode bereiken we snel resultaat, je leert veel en ik ben de stok achter de deur die je nodig hebt op moeilijke momenten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea