Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Juice PLUS+ capsules 

Tijdens het programma maken we gebruik van de groente- fruit en bessencapsules van Juice PLUS+. 

Nu zul je waarschijnlijk denken: "maar ik ga toch al gezond eten tijdens het e-Power+ programma? 

Dat klopt! Maar dan nog zul je niet iedere dag evenveel binnenkrijgen. Bovendien is het zo dat de groente- en fruitsoorten tegenwoordig veel minder voedingsstoffen bevatten dan vijftig jaar geleden  (door bodem uitputting en eenzijdige kunstmatige bemesting) wat als direct resultaat heeft dat wij veel meer groente en fruit moeten eten om aan onze dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen te komen. 

Groenten, fruit en bessen capsules

Ons lichaam produceert voortdurend vrije radicalen, dat is een natuurlijke reactie van onze stofwisseling. Daarnaast spelen ook externe factoren een rol, zoals roken, UV-licht en (milieu) vervuiling.

Ons lichaam heeft bepaalde vrije radicalen nodig, maar een teveel hiervan kan cellen beschadigen. Deze beschadiging wordt ook wel  "oxidatieve stress" genoemd.  Antioxidanten kunnen schadelijke reacties die door de vrije radicalen zijn veroorzaakt helpen beperken. Hoewel het lichaam zelf antioxidanten produceert, zijn de antioxidanten die we via onze voeding verkrijgen, en dan met name uit groenten en fruit, van groot belang in het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen door het eten van meer groenten en fruit, de oxidatieve beschadiging kunnen verminderen. Dit draagt tevens bij aan het behoud van een gezond immuunsysteem, zodat ziektes kunnen worden voorkomen. 

 

Wat zit er in de capsules?

Fruit capsules geven ons meer energie. In de fruit supplementen zit: appel, veenbes, sinaasappel, ananas, perzik, veenbes, papaja, acerola kers, rode biet, dadel en pruim.

 

Groenten capsules helpen bij het reinigen van je lichaam. In deze supplementen zit: biet, broccoli, boerenkool, wortel, kool, spinazie, peterselie, knoflook en tomaat, witte kool, spirulina, suikerbiet, haverzemelenpoeder en rijstzemelenpoeder

Bessen capsules zijn geweldig voor onze weerstand en verstevigt de huid, verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een gezondere teint.  Bij onzuiverheden, eczeem of psoriasis zijn deze capsules een aanrader.

In de bessen supplementen zitten: concord-druif, granaatappel, framboos, blauwe bosbes, amerikaanse veenbes, zwarte bes, braam, vlierbes, bosbes, cacaopoeder, gemberwortel, extract van groene thee, artisjokbladpoeder, druivenzaadextract, citrusextract.

Uitgebreid wetenschappelijk onderzocht

Al meer dan twintig jaar heeft Juice PLUS+ een wetenschappelijk onderzoeksprogramma lopen in leidende universiteiten en instituten over de hele wereld.  Meer informatie over deze studies klik op de onderstreepte tekst. 

31 onafhankelijke klinische studies, die de doeltreffendheid van Juice PLUS+ hebben aangetoond, zijn in wetenschappelijke door vakgenoten beoordeelde tijdschriften gepubliceerd. Eenzelfde aantal onderzoeken vindt op dit moment plaats.

 

Juice PLUS+® is vrij van:

  • Gluten

  • Lactose

  • Kunstmatige aroma’s en kleurstoffen

  • Chemische stabilisatoren

Juice PLUS+® capsules staan onder constante controle van het SGS INSTITUT FRESENIUS.