• aweda

Wat zegt je gewicht eigenlijk?


Deze mooie vrouwen wegen allemaal 70 kg. Een foto om duidelijk te maken maken dat het draait om een gezondere lifestyle en je dit ook als doel zou moeten stellen – niet een bepaald gewicht. Daar komt natuurlijk ook bij dat wanneer je hard traint, je makkelijk op het zelfde gewicht blijft terwijl je wel strakker wordt, omdat je spieren natuurlijk ook zwaarder worden. Natuurlijk is het zo dat een te hoog BMI bepaalde gezondheids risico's met zich mee brengt en dat is al een goede reden om af te vallen. Maar staar je niet blind op het getal op de weegschaal.....als je gezond leeft zal je lichaam je belonen. Je vet percentage zal lager worden, je lichaam wordt sterker en slanker en je zult je fitter gaan voelen. Waarom ben je zo gefixeerd op je gewicht? Niemand ziet het of je de volgende dag 1 ons zwaarder of lichter bent. Weet je wat de mensen wel zien? Ze zien dat je kleding losser zit en ze zien je gezicht en taille smaller worden. En dat is uiteindelijk wat we allemaal willen toch? Hoe fijn is het om na een paar weken te horen van mensen “ Hé wat zie jij er goed uit zeg! Ben je afgevallen? Wat is je geheim?” En het moment dat je tijdens het winkelen erachter komt dat je een maat kleiner moet hebben. Dat zijn de momenten van succes en geluk! 🍀 Weet dat je goed bezig bent en dat je trots kan zijn op jezelf!

#gewicht #gezond #weegschaal

61 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea