• aweda

GRATIS vitamine supplementen voor kinderen


Voor opgroeiende kinderen is een evenwichtige en gezonde voeding uitermate belangrijk. Voeding die bestaat uit groenten, fruit, peulvruchten, volkorenproducten, noten en vitaminen. Het gebruik van suiker en verzadigde vetzuren moet beperkt blijven om overgewicht tegen te gaan en kinderen moeten lichamelijk actief zijn. Het liefst één uur per dag! Dat weten we natuurlijk allemaal heel goed, maar hoe vaak haal je dat? Wat doe je als de kinderen blijven smeken om pizza en een hamburger? Kan je nog tegen de zoveelste driftbui als de kleine weer een snoepje wil in plaats van een volkorenkoekje? Soms kiezen gewoon even voor de gemakkelijkste weg.

Vandaag de dag worden we steeds vaker geconfronteerd met kinderen die lastige eters zijn en bepaalde groente en fruit niet lusten of willen proeven, en daardoor niet alle vitamines en mineralen binnen krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Daar is dus nu een oplossing voor in de vorm van chewables! De chewables van Juice PLUS+ zijn winegum-achtige snoepjes en bestaan uit 9 soorten fruit en 9 soorten groenten. 100 % natuurlijk! Dit kun je als "snoepje" aan je kind geven. Ze zijn natuurlijk ook gewoon te bestellen maar er is nu ook een mogelijkheid om ze GRATIS te krijgen.

Juice PLUS+ is namelijk een heel mooi onderzoek gestart: het gezondheidsonderzoek bij kinderen. Opgezet als steuntje in de rug voor ouders om een gezonder eetpatroon aan te leren. Het is een studie die gedurende een aantal jaren wereldwijd wordt uitgevoerd en waarbij 1 miljoen deelnemers worden geobserveerd voor wat betreft gezonde eetgewoonten bij kinderen. Er is al vastgesteld dat gezinnen die deelnamen aan dit onderzoek , ook belangstelling gingen tonen voor andere elementen van hun leefgewoonten. Zij gingen meer water drinken, snoepten minder en aten minder fastfoodproducten.​​

Resultaten na een jaar:

-gebruikten 71% van de kinderen en tieners minder vette voeding en frisdranken

-89% waren zich bewuster geworden van hun gezondheid -71% dronk meer water -61% at meer groenten en fruit

WIL JE MEEDOEN AAN ONS ONDERZOEK OM MEER TE WETEN TE KOMEN OVER: - het gebruik van groenten en fruit? - bewuste voeding op basis van een vezelrijk dieet? - veranderingen in leefwijze en afvallen?

Dat kan heel eenvoudig: ontvang GRATIS Juice PLUS+ chewables voor je kind gedurende één jaar en hou een simpel VOOR- en NA-dagboekje bij over wat je kind eet en de veranderingen in de leefwijze.

Het aanbod is beschikbaar voor ouders die de Juice PLUS+ supplementen al gebruiken. En er wordt al gretig gebruik van gemaakt!

Wil je starten met het e-Power+ programma (en heb je kinderen) dan kun je ook meedoen aan deze studie! Je betaalt hier namelijk niet extra voor: je ontvangt het complete voedingsprogramma, de capsules voor jezelf, de coaching en toegang tot de Facebook groep, maar dus ook de chewables voor 1 kind.

Ben je een tijdje geleden al gestart met ons programma en wil je verlengen? Ook dan kun je je aanmelden voor deze studie.

Een jaar lang heb je de beschikking over het beste dat groenten en fruit te bieden hebben. Een super aanbod waar je maar liefst vier jaar gebruik van kunt maken. Geschikt voor kinderen van 4 tot 21 jaar.

Wil je meer informatie hierover of heb je misschien nog vragen?

Bij contact gegevens kun je me een berichtje sturen.


72 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea