• aweda

Stop met eetregels, en ga afvallen!


Diëten of lijnen werken op de lange termijn zelden of nooit. De kilo’s die er in het begin zo makkelijk afgingen door streng te zijn voor jezelf, vliegen er net zo makkelijk weer aan zodra je weer minder streng wordt voor jezelf. Stoppen met diëten is spannend en kan weerstand bij je oproepen. Bedenk dat juist jouw eetregels vaak een trigger zijn voor overeten of eetbuien. Het begin zal wennen zijn voor je omdat je gewend bent om jezelf beperkingen op te leggen. Dat loslaten geeft je misschien het gevoel dat je jezelf helemaal te buiten zal gaan. Dat is een normale reactie. Maar op het moment dat je lichaam leert dat je het niet meer zal ‘verhongeren’, hoeft het niet meer in de spaarstand en zal het hevige verlangen om te eten afnemen. Echt waar!

Het zal heus niet alleen trek hebben in snoep, chips en friet. Al dat eten om je heen zal in het begin best spannend zijn maar die fase heb je nodig om vertrouwen te krijgen in je lijf. Je lichaam zal gaan vragen om wat het nodig heeft. In het e-Power programma doen we niet aan hoeveelheden. Je hoeft niks af te wegen, caloriën of punten tellen. Gewoon simpelweg: eten totdat je vol zit! En dat betekent dus luisteren naar je lijf. Het e-Power+ programma noem ik ook geen dieet. Je gaat alle nutriënten eten, dus ook koolhydraten. En een cheat moment hoort er ook zeker bij. Waarom zou dat niet mogen? Dit programma is iets wat je altijd kunt blijven volgen. Je denkt toch zeker niet dat slankere mensen nooit wat lekkers nemen?

Bovendien heb ik honderden recepten voor gezondere varianten van allerlei lekkers. Een Snicker taartje, een Bounty, kaaskoekjes, of wat dacht je van een Kapsalon? Het is echt allemaal mogelijk! Maar als je een paar kilo (of meer) wilt afvallen zul je keuzes moeten maken. Want op de manier waarop je het tot nu toe deed, ging het niet zoals je dat graag zou willen. Kijk daarom eens kritisch naar je eigen eetgedrag en eetgewoontes en maak weloverwogen keuzes. Hulp nodig? Of ben je benieuwd naar de resultaten van mijn klanten?

Stuur me gerust een berichtje.

Fijne dag!

Andrea

PS. leuk als je me volgt op Instagram en Facebook !

#gezond #GeenDieet #Gezondevoeding #onesimplechange

208 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea