• aweda

Smaakversterkers


Veel voedingsmiddelen die de meesten van ons dagelijks nuttigen bevatten het e-nummer E621. Hoewel dit e-nummer een door de Europese Unie een goedgekeurde hulpstof is, is het effect ervan op ons lichaam niet bij iedereen bekend.

E621 is een smaakversterker en staat bekend als eetlustopwekker. Mede daarom is het door de fabrikant zo geliefd en stopt deze het in bijna alle hartige snacks. Daarom kun je bijna nooit stoppen met het eten van chips, zoutjes, kant en klare maaltijden, en andere hartige producten waar E621 in zit. Het maakt je verslaafd. Je hersenen worden lam gelegd en krijgen geen seintje van verzadiging door! 😡 Regelmatige inname van E621 wordt door diverse onderzoekers in verband gebracht met chronische aandoeningen zoals migraine, autisme, depressies, darmproblemen en obesitas. Vanwege de slechte reputatie van dit goedje gebruiken fabrikanten steeds vaker synoniemen hiervoor. Zoals : ve-tsin, ajinomoto, mononatriumglutamaat, natriumglutamaat, mononatrium L-glutamaat monohydraat glutamic acid en gistextract. Gistextract is trouwens niet precies hetzelfde als MSG, maar heeft wel dezelfde bijwerkingen. Heb je vage gezondheidsklachten? Lees eens vaker een etiket en ga eens na hoe vaak jij dit soort e-nummers binnen krijgt. Je zult echt schrikken! Door dit soort e-nummers uit je voeding te bannen zul je je eetbuien onder controle krijgen en je echt veel fitter gaan voelen.

Hulp nodig? Stuur me gerust een berichtje!

#E621

52 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea