• aweda

Nummer 1 ben jij!


Aan jezelf denken egoïstisch? Nee!

Om goed voor jezelf te zorgen moet je jezelf op 1 zetten. Want als jij niet voor jezelf zorgt, wie doet het dan? 🤔

Uiteraard is het daarnaast ook absoluut belangrijk om rekening te houden met anderen. Mits dat mensen zijn, die ook rekening met jou houden, je respecteren en accepteren zoals je bent. Rekening houden met alles en iedereen om je heen, is echt nergens voor nodig. Net zoals het niet nodig is om aan alles en iedereen verantwoording af te leggen voor jouw beslissingen, daden en jouw manier van leven.

Pas zodra jij jezelf op 1 durft te zetten en je de mening van anderen in perspectief kunt zien (namelijk als HUN mening, niets meer en niets minder) kun je echt goed voor jezelf zorgen.

Dan pas maak je de keuzes die JIJ wilt en niet de keuzes waarvan je denkt dat anderen blij worden. Dan pas kies je voor JOUW doelen en niet voor de doelen waar je anderen tevreden mee stelt. En dan pas kun je jezelf accepteren zoals je bent...<3

Kun jij al aan jezelf denken? 🤗

#Psychologie

30 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea