• aweda

Makkelijk water drinken met Sassy water


Door het mooie weer drink ik ook veel meer water. Jullie ook? We weten allemaal dat water drinken goed voor ons is. Water zuivert je lichaam en helpt bij afvallen. Ik hoor van veel klanten dat het soms wel een struikelblok is, en dat ze het vergeten. Download dan een reminder app op je telefoon. Zoek in de AppStore naar 'water app' of 'water reminder' en download hem, echt super handig! Een andere reden is de smaak. Ons kraanwater is smaakloos (gelukkig maar!) , maar maak het dan lekker met kruiden en fruit. 🥒🍋🍃 Ik ben echt fan van Sassy water. Iedere dag zet ik deze 2 flessen klaar in de koelkast (samen 1.5 liter) . En zo maak ik het: Paar takken verse munt, halve komkommer in blokjes , citroen in schijfjes, en 1 cm geraspte gember. Laat een nachtje in de koelkast staan en drink de volgende dag. Heerlijk, en door deze ingrediënten stimuleer je ook nog eens je vetverbranding

#Sassywater #waterdrinken

204 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea