• aweda

Aardbeien pizza


Ze zijn er weer! De zomerkoninkjes....nog een beetje vroeg maar ik haal ze hier bij de boer in Breda en die zijn al lekker zoet. Ik heb wel de Lambada aardbeien gekocht. Die zijn een stuk zoeter dan de gewone Hollandse aardbeien.

Een heerlijk recept voor ontbijt of als lunch. Afvallen met e-Power+ is nog nooi zó leuk geweest! Dit recept mag in fase 1 of 4 van ons programma.

Voor de bodem: 50 gram havermout 50 gram griekse yoghurt of kwark 1 ei

Garnering: Griekse yoghurt Aardbeien (of ander fruit!)

Meng de ingredienten voor de bodem samen en smeer op een bakpapiertje uit tot een ronde pizzavorm. Verwarm de oven voor op 180 graden. Heb je een airfryer? Dan die niet voorverwarmen. Bak in de oven voor ongeveer 20-25 minuten, en in de airfryer op 180 graden voor 9 minuten. Maak ondertussen de aardbeien schoon en snij in plakjes. Als de bodem klaar is, laat deze even afkoelen. Besmeer ruim met de griekse yoghurt en bedek met de aardbeien. Als je van zoet houdt sprenkel er dan nog wat honing over.

#Aardbeien #Havermout #Pizza

39 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea