• aweda

Zelf sportdrank maken doe je zo!


Deze zelfgemaakte sportdrank is een gezond alternatief voor de vele sportdranken die vaak vol zitten met suikers en allerlei andere kunstmatige toevoegingen die de zouten weer aan zouden moeten vullen in het lichaam op een onnatuurlijke, sterk bewerkte manier. Je maakt het heel eenvoudig met ingrediënten uit je keukenkastje!

Ingrediënten 1 liter water, kruidenthee, groene thee of kokoswater ⅛ - ¼ tl Keltisch of Himalaya zout (kies dit soort zout vanwege de vele spoorelementen die het bevat) 50 ml zelf geperst vruchtensap naar keuze zoals citroen, sinaasappel (of ander fruit) Maak de thee, als dat je voorkeur heeft, en laat dit afkoelen totdat het handwarm is. Of pak een liter (kokos) water. Voeg het zout en het sap toe en roer goed door. Laat verder afkoelen en bewaar in de koelkast. Als je kokoswater gebruikt, hoef je dus niet per se het zout toe te voegen, tenzij je erg gezweet hebt of wat licht in het hoofd bent. Njoy! ❤️

#sportdrank #Zondersuiker #ePower

56 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea