• Andrea

Voordelen van een online afvalprogramma en een voedingscoach

Bijgewerkt: jan 1


Wil je afvallen maar lukt het niet alleen? Heb je wel eens nagedacht om met een online afvalprogramma te starten met de hulp van een online voedingscoach?


Om hulp vragen is best moeilijk. Je stelt je kwetsbaar op en toegeven dat je iets niet alleen kunt is lastig en voelt zwak. "Ik zou dit toch gewoon alleen moeten kunnen?!". "Het lukt me niet alleen". Dat hoor ik vaker van klanten voordat ze mijn hulp inschakelen. Besef dat door om hulp te vragen je juist kiest voor jezelf! Dan kun je weer stappen maken en vooruitgang boeken.

1. Het voordeel van online voedingscoach is dat het betaalbaar is

Bij een diëtist betaal je al gauw 60 EUR per uur en de zorgverzekering vergoedt vanuit de basis verzekering slechts 3 uur. En dan moet je ook nog rekening houden met het eigen risico dat je afgesloten hebt. Dieetadvisering (net als alle andere specialismen in Nederland) valt onder het eigen risico, dat in 2018 wettelijk is vastgesteld op 385 EUR.

Het kost je dus sowieso minimaal 385 EUR als je alleen een basis verzekering hebt.

Een aantal aanvullende verzekeringen vergoeden ook dieetadvisering. Echter wordt er altijd eerst aanspraak gemaakt op de 3 uur uit de basisverzekering, hierna op het aantal uren uit het aanvullende pakket.

Mijn coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar maar ik hanteer ook geen dure uurtarieven . Ik werk met een compleet all-in pakket voor een vaste prijs.

2. Snel & efficiënt

Als er problemen of vragen zijn, kan ik je meteen bijsturen of tips geven om je voeding nog beter te managen. Als de lifestyle nog niet helemaal lekker in jouw leven past, kunnen er dus sneller veranderingen aan worden gebracht. Bij een dietist ben je afhankelijk van het volgende contactmoment om aanpassingen te laten maken.

Stel dat je in de supermarkt loopt en je ziet een prodcut waarvan je twijfelt of het past in het programma, dan kun je me gewoon een foto van het product sturen via Whatsapp of Messenger en ik geef je antwoord.

Je zult met online coaching sneller resultaat behalen dan wanneer je alles zelf probeert uit te vogelen. Ik ben bereikbaar en benaderbaar, je hoeft niet te wachten tot een volgende afspraak.

3. Je hoeft de deur niet uit

Ideaal als je een volle agenda hebt. Je bent gewoon heerlijk thuis in je eigen omgeving. Dat scheelt reistijd en reiskosten. Je hoeft niet naar een praktijk te komen die van 9.00 tot 17.00 uur open is, tijden waarop je waarschijnlijk zelf ook aan het werk bent. Heb je behoefte aan een controle moment? Dan geef je mij je vorderingen door.

Ik heb zelfs een aantal klanten die mij een foto sturen van het getal op de weegschaal.


4. Meer inzicht in jezelf

Als je het moeilijk vindt om de knop om te zetten dan beginnen we met een mindset opdracht waarin je onder andere jouw doelen op papier gaat zetten, en door middel van vragen na gaat denken over jouw "waarom". Dit mag je voor jezelf houden en hoef je niet persé te delen met mij. Het is goed om gedachtes op papier te zetten en geeft jou een helder inzicht. Je hebt de tijd om over dingen na te denken en je gedachtes te ordenen. Echt letterlijk de gedachtes op een rijtje zetten dus.

5. Keuze uit honderden recepten

Op het besloten forum van deze website staan honderden recepten die snel en makkelijk klaar te maken zijn. Je hoeft dus niet zelf op zoek! Ook je gezin kan trouwens gewoon meegenieten. Bij inschrijving ontvang je een toegangscode die 4 maanden geldig is.

Gezond eten moet leuk, lekker en makkelijk zijn

De online coaching is altijd voor een periode van minimaal 1 maand dat je per maand kunt verlengen. Tijdens deze periode leer je hoe je de juiste keuzes op het gebied van voeding kunt maken. Dat kan zijn verantwoord afvallen , en zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn, maar ook leren wat gezond eten is en wat voeding met je doet.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je na dit coaching traject voldoende kennis hebt opgedaan om zelf je gezonde lifestyle voort te zetten waardoor het resultaat blijvend is en je er de rest van je leven baat bij hebt. Mocht je langer begeleid willen worden dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Heb je interesse in online voedingscoaching?

Vraag dan gratis informatie aan door mij een mailtje te sturen.

Ik spreek je graag,

Andrea

Online voedingscoach

#onlinevoedingscoach #gezonderleven #onlineafvalprogramma

700 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea