• aweda

Jij bent mijn inspiratie


Mijn motivatie- en inspiratiebron? Dat ben jij! De reden om te starten met Foodcoach Andrea was (en is) om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te motiveren, gezonder te leven omdat zij dan - net als ik - zouden kunnen ervaren wat gezonde voeding met je doet.

Dat mijn missie nu al harstikke geslaagd is, blijkt wel uit de vele lieve en mooie reacties die ik dagelijks krijg. Ik word echt gelukkig als mensen hun doelen halen. Afvallen, weer fitter voelen, meer energie. Dat je kunt stoppen met de medicatie voor de hoge bloeddruk of voor de diabetes, dat is toch fantastisch! En dat voeding weer iets wordt waar je van kunt genieten...zonder je schuldig te voelen. Het leuke is dat het ook twee kanten op werkt: het is mijn doel om jou te inspireren, maar tegelijkertijd inspireer en motiveer jij mij: want bij alles wat ik doe ...of ik nu lees, studeer, een maaltijd voorbereid, een nieuw recept uit probeer, een bepaalde ervaring heb, ergens tegenaan loop, tegenop zie, een nieuw inzicht verwerf.....wat dan ook . Dan vraag ik me af of dat voor jou misschien ook interessant zou kunnen zijn en of ik daar wellicht een blog over kan schrijven, of ik het in mijn programma kan opnemen, zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen. Doe iets voor een ander en help jezelf , daar geloof ik in. Alles staat met elkaar in verbinding. Elkaar motiveren en inspireren. Dat doen we in de chat “Samen afvallen”.

Ik help jou en tegelijkertijd help ik mezelf. Want dankzij jou, als volger op mijn Facebook pagina, als lezer van mijn website, of als deelnemer aan het epower programma, blijf ik mezelf ontwikkelen en blijf ik groeien. Dankzij jou probeer ik nieuwe dingen op het gebied van voeding en mindset. Zo word ook ik telkens een stukje gezonder en sterker en waardoor ik nóg meer kan genieten van mijn allergrootste passie: inspireren van anderen. En jij? Jij wordt ook gezonder, sterker en fitter. Daardoor voel je je lekkerder in je vel. Ga je meer stralen. Krijg je meer zelfvertrouwen. Kun je meer genieten van het leven. En niet alleen jij. Ook de mensen om jou heen. Je partner, je kinderen, familie, vrienden, collega's. Want jij inspireert hen. Misschien zonder dat je het weet. Het is een kettingreactie en iedere schakel daarin is belangrijk. Daarom wil ik je heel graag bedanken, want dankzij jou doe ik wat ik doe.

Andrea

#Inspiratie #ePower

20 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea