• aweda

100 dagen 1 mijl wandelen!


Ben je ook lid van een sportschool maar ga je eigenlijk nooit? Heb je moeite om jezelf te motiveren om meer te gaan bewegen? Doe dan mee met onze nieuwe challenge die start op 22 september :

100 dagen iedere dag 1 mijl wandelen/powerwalken/hardlopen/rennen...of een combinatie daarvan....en dat eindigt dan precies op 31december.

1 mijl staat voor 1609 meter, en daar doe je ongeveer 15-20 minuten over. Een handige app om je afstand bij te houden is Runkeeper.

Een goede manier om je zelf een nieuwe gewoonte aan te leren is om iets dagelijks te aan gaan doen wat weinig voorbereiding nodig heeft en weinig moeite kost. Hierdoor kom je in een positieve flow wat je vervolgens nog veel meer gaat brengen.

Namelijk:

- Een fitter lichaam en meer energie - meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen - door de dagelijkse wandeling komen er nieuwe ideeen in je hoofd vrij. Je kunt loslaten wat je wilt loslaten, zodat er ruimte in je hoofd komt voor nieuwe dingen

- het buiten zijn geeft je ontspanning. Even loskomen van alles en iedereen - we gaan met alle weersomstandigheden. Dus met mooi weer maar ook door regen en wind. Er is namelijk altijd een excuus (geen tijd, geen zin, moe, slecht weer...etc) om niet te gaan. Geef jezelf een schop onder je .... en gun jezelf dit kwartiertje. Hoe gaaf is het om jezelf te overtreffen?! Als ik dit kan , dan kan ik andere dingen ook.

Wat ook belangrijk is om te weten is dat het er niet om gaat om meer kilometers te lopen of harder te gaan lopen. We hebben een prachtige nazomer, dus geniet van de mooie natuur, en de positieve flow die dit je gaat brengen.

Zin om mee te doen? Reageer hieronder of stuur me een berichtje, en ik voeg je toe aan de speciale FB groep. Er zal een dagelijkse coaching zijn.

Je loopt alleen maar dus ook met alle andere deelnemers in de groep. Laten we er samen een mooie challenge van maken 👊🏼.

Andrea

Leuk als je me volgt op Facebook, en Instagram!

#Wandelen

165 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea