• aweda

5 tips voor meer structuur en regelmaat in je eetpatroon


Gezond eten, op tijd naar bed en lekker veel bewegen. Dat merk je: je zit goed in je vel en voelt je fitter. Alle reden dus om daar mee door te gaan. Maar door bijvoorbeeld een vakante is er de klad een beetje ingekomen.

Weer in het ritme komen na een heerlijke vakantie of na feestdagen...hoe doe je dat?

Hoe kom ik weer in het ritme?

Tip 1

De eerste stap is om eerlijk te zijn tegen jezelf. Het gaat niet zoals je wilt en waarschijnlijk voel je je ook opgeblazen en vermoeid. Je moet in actie komen om dat te veranderen, anders verandert er niets!

Tip 2

Ga lekker naar buiten! Verfris je geest met de buitenlucht.

Tip 3

Ga er even goed voor zitten en maak een menu voor de komende 3 dagen. Hou rekening met werktijden en sportactiviteiten of andere bezigheden van jou en je gezin.

Vooruit denken en plannen is namelijk echt key tot succes!

Tip 4

Ga echt op tijd naar bed zodat je de volgende ochtend weer fris opstaat.

Tip 5

Neem een balansdag. Het fijne van het e-Power programma is dat er verschillende fases zijn die je volgt. En daar kun je dan heel goed mee “spelen”.

Je zou dan een dag fase 2 kunnen volgen met in de avond een maaltijd uit fase 3. Keuze genoeg met onze honderden recepten. Hierdoor ontgif je je lijf van alle suikers en E-nummers die je de afgelopen tijd hebt gegeten (of gedronken 😉).

De suikers maken het je brein erg lastig om weer in het ritme te komen. Door het ontgiften kun je makkelijker de draad weer oppakken.

Meer tips nodig? Of meer weten of het e-Power programma? Stuur me gerust een berichtje.

Leuk als je me ook volgt op Facebook en Instagram.

Andrea

#ePower #gezonderleven

19 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea