• Andrea

Andrea Foodcoach recept: hartig notenbrood

Bijgewerkt: jan 1


Een nieuw recept!

Een aantal collega’s in het ziekenhuis hebben al geproefd en goedgekeurd. Een hartig broodje met noten ....lekker bij een kop soep, een salade of gewoon een plakje tussendoor. 150 gr volkoren beschuit 200 gr ongezouten notenmix 1 uitje 2 tenen knoflook 200 gr zongedroogde tomaten 250 ml groente bouillon 3 eieren Basilicum (ik gebruik hiervoor gevriesdroogde basilicum uit de vriezer maar vers kan natuurlijk ook) Oregano Zout en peper Verwarm de oven voor op 200 graden. Maal de beschuiten tot gruis met de staafmixer of keukenmachine. En hak de noten grof. Verhit wat olie in een koekenpan en fruit het fijngesneden uitje en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg de in reepjes gesneden tomaten en grofgebekte noten toe en bak nog enkele minuten . Zet het vuur uit en voeg de beschuit, bouillon en eieren toe en wat basilicum en oregano naar smaak. Kruid nog met wat peper en zout. Bekleed een cakeblik met bakpapier en schep het beslag erin en strijk glad. Bak in circa 40-60 minuten gaar (check met een sateprikker). Ga jij dit brood maken? Ik vind het superleuk om jouw creaties te zien. Dus tag mij gerust in jouw foto’s op social media, of gebruik de hashtag #AndreaFoodcoach of #FoodcoachAndrea .

Liefs

Andrea

#recept #Omega3

146 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea