• aweda

Het juiste moment om af te vallen...


Twijfel jij al een tijdje over wat je wilt met je gewicht?

Wil je eigenlijk wel afvallen maar stel je het uit?

Denk je iedere keer, het is nu niet de juiste tijd. Of denk je, het valt eigenlijk best wel mee en als ik een beetje op gewicht blijf is het ook wel oké.

Twijfel en besluiten

Diep van binnen weet je heus wel dat dit niet is wat je echt wilt. Het liefst zou je die kilo’s er echt af willen hebben. Het liefst zou je lekker in je vel zitten, slanker zijn, gezonder en fitter. Actief ook en minder vermoeid. Je stelt afvallen uit omdat je misschien bang bent voor het werk dat je moet gaan verrichten.

Misschien ben je bang dat het moeilijk gaat worden, dat je moet afzien.

Misschien zie je op tegen het feit dat je sommige dingen die je nu zo lekker vindt straks (tijdelijk) niet meer mag hebben.

Die angst houdt je tegen, houdt je vast. Maar is die angst ook terecht?

Afvallen is voor veel mensen toch synoniem met knagen op worteltjes en veel groenvoer. Niets mogen en afzien. Maar niets is minder waar. Bekijk de foto hieronder maar eens.....allemaal e-Power maaltijden uit mijn eigen keuken. Wat een straf hè.

Afvallen betekent goed voor jezelf zorgen. Genieten van het vele eten dat je wel mag hebben.

Mindset

Afvallen betekent ook werken, aan jezelf, aan je mindset, aan je gedrag. Hoewel we vaak denken dat afvallen een lichamelijke kwestie is, het grootste gedeelte is mentaal. Het gaat om het veranderen van je mindset. Anders gaan denken over eten en anders gaan denken over jezelf. Weten waar je goed in bent, waar je krachten liggen.

Maar ook weten wat voor jou de moeilijke momenten zijn en daar oplossingen voor bedenken.

En dat alles begint met een besluit nemen. Want niets is zo funest als besluiteloosheid. Zal ik wel, ga ik niet. Zal ik dan toch, maar wat dan als… Je kunt nooit voorzien wat er gaat gebeuren.

Je zal heus wel moeilijke dagen hebben, maar ook hele goede.

Ja, je zal aan de bak moeten, maar misschien wel een stuk minder hard dan jij van te voren had verwacht.

Als je niets doet, gaat er ook niets veranderen. Dus neem een besluit!

Er zijn namelijk altijd excuses om ergens niet aan te hoeven beginnen, of om dingen nog even uit te stellen. Maar daardoor zal er niets veranderen. Sterker nog, het maakt je onzeker. Het zorgt er juist voor dat je zelfvertrouwen steeds minder wordt omdat het uitstellen voelt als falen.

Niets is erger als iets niet proberen omdat je bang bent dat het niet lukt. Dus...waar wacht je op?

Wil je afvallen, meer energie krijgen, weer fitter voelen?

Besluit nu dat je je voorgoed afscheid gaat nemen van je overgewicht. Niet meer twijfelen, niet meer afhaken. Blijf vasthouden aan wat je echt wilt.

En om het helemaal goed te doen ga je binnen 24 uur de eerste stap zeten die jou verder kan helpen. Ga bedenken wat jij nodig hebt om je doel te behalen.

Ik help je graag

Hulp nodig bij het vinden van een gezond eetpatroon? Ik help je graag. Stuur me gerust een berichtje voor vrijblijvend meer informatie.

Make it a lifestyle ....met e-Power 💪

Liefs

Andrea

#Gezondheid #ePower #motivatie

99 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea