• Andrea

Loslaten

Bijgewerkt: 28 dec 2019


Vandaag begint de herfst. De bomen doen ons voor wat wij ook kunnen doen met dingen die geen nut meer hebben: loslaten 🍂🍁🍃 Het klinkt zo simpel: gewoon loslaten. Maar iedereen die serieus een poging doet, weet hoe lastig het is. Toch geeft de herfst meer dan de andere seizoenen de gelegenheid om met dit thema aan de slag te gaan. Regen, wind en hagel. 🌨💨💦🌪 De bomen zwiepen heen en weer. Alsof er eerst een vorm van chaos moet zijn, om tot die “uitdagende stappen” te komen. In therapeutische taal zeg je dan dat de druk, de last, hoog genoeg moet zijn om te kunnen veranderen. Want waarom zou je anders willen loslaten? Loslaten gaat namelijk over verandering. En je kunnen overgeven aan verandering staat in verbinding met je levensenergie. Vasthouden, op welke manier dan ook, kost altijd energie. En jouw levensverhaal is altijd in beweging. Het is dus best belangrijk om zo af en toe eens op te schonen. En daarom is dit seizoen goed om “zaadjes” te planten voor het komende voorjaar. 🍀🌸🌺 Het is nodig voor de nieuwe dingen die je te wachten staan. Een goede manier om dingen los te leren laten is dagelijks wandelen. Lekker met je hoofd buiten, in de wind, misschien nog een najaarszonnetje op je snoet. Heerlijk even tijd voor jezelf! Loop met mij en 180 andere vrouwen mee in de 100 dagen wandelen challenge 👟👞. Iedere dag 20 minuten wandelen tot en met 31 december. 🕰 Reageer hieronder met Ja, en ik voeg je toe aan de groep!


18 keer bekeken

Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

online

voedingscoach

© Copyright 2020 by Andrea