Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Smaakversterkers

15/03/2017

Veel voedingsmiddelen die de meesten van ons dagelijks nuttigen bevatten het e-nummer E621. Hoewel dit e-nummer een door de Europese Unie een goedgekeurde hulpstof is, is het effect ervan op ons lichaam niet bij iedereen bekend.

 

 


E621 is een smaakversterker en staat bekend als eetlustopwekker. Mede daarom is het door de fabrikant zo geliefd en stopt deze het in bijna alle hartige snacks. Daarom kun je bijna nooit stoppen met het eten van chips, zoutjes, kant en klare maaltijden, en andere hartige producten waar E621 in zit. Het maakt je verslaafd. Je hersenen worden lam gelegd en krijgen geen seintje van verzadiging door! 😡

Regelmatige inname van E621 wordt door diverse onderzoekers in verband gebracht met chronische aandoeningen zoals migraine, autisme, depressies, darmproblemen en obesitas. 

Vanwege de slechte reputatie van dit goedje gebruiken fabrikanten steeds vaker synoniemen hiervoor. Zoals : ve-tsin, ajinomoto, mononatriumglutamaat, natriumglutamaat, mononatrium L-glutamaat monohydraat glutamic acid en gistextract. Gistextract is trouwens niet precies hetzelfde als MSG, maar heeft wel dezelfde bijwerkingen. 

Heb je vage gezondheidsklachten? Lees eens vaker een etiket en ga eens na hoe vaak jij dit soort e-nummers binnen krijgt. Je zult echt schrikken!  Door dit soort e-nummers uit je voeding te bannen zul je je eetbuien onder controle krijgen en je echt veel fitter gaan voelen.

Hulp nodig? Stuur me gerust een berichtje!

 

 

 

Tags:

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload