Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Couscous met groene asperges

19/05/2017

Een gezonde en lekkere maaltijd hoeft echt niet veel tijd te kosten. Dit gerecht is uiteraard e-Power+ proof en snel klaar,  binnen 15 minuten kan er aangevallen worden!

 

Broccoli rijst met volkoren couscous , samen met asperges, geitenkaas en cashewnoten. Ohja en ook nog verse munt....L e k k e r!

 

Broccoli rijst kun je tegenwoordig kant en klaar kopen, wil je dit liever niet? Rasp dan een broccoli fijn met een rasp of keukenmachine.

 

 

Wat heb je nodig?

 

2 personen 

150 g volkoren couscous

200 g broccoli rijst

200 gr groene asperges

175 ml kokend water

70 g geitenkaas 

40 gr ongezouten cashewnoten

Paar takjes verse munt

Paar stengels bieslook of lente ui

1 citroen

2 el olijfolie

el honing

 

 

 

 

Meng de couscous met de broccoli rijst in een schaal en schenk er het kokende water over. Roer door en laat 10 min. staan. 


Haal de blaadjes munt van de takjes en snijd in reepjes. Snijd de bieslook/lente ui fijn. Hak de cashewnoten grof.

Pers de citroen uit.  Meng het citroensap met wat olijfolie en de honing tot een dressing.

Kook de asperges even kort gaar , giet af en snij in stukken. Roer de couscous en broccoli rijst los. Schep de munt en bieslook (of lente ui)  erdoor en meng met de dressing. Leg de asperges op de kruidencouscous, verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi met de cashewnoten.

 

Smakelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload