Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Choco - pinda fudge

13/06/2017

Soms heb je zin in zoet en dan is dit heerlijk! Pindakaas en chocolade....een lekkere combinatie.  Ik bewaar het in stukjes gesneden in de vriezer. Zo heb je altijd iets te grijpen bij zoete trek.  Wel op tijd weer nieuwe maken  ;-) , en dat is zo gepiept!

 

Wat heb je nodig:

 

300 g dadels, ontpit

100 g, pindakaas

2 tl vanillepoeder (ik gebruik die van Jacob Hooy)

100 g pure chocolade

1 tl zeezout

 

 

 

Het is fijn als de dadels wat vochtig zijn. Zijn ze te droog? Laat ze dan even wellen in warm water.

 

 

 

Bekleed een kleine bakvorm (20x10) met bakpapier.

Doe de dadels, pindakaas en vanille in een keukenmachine en laat een paar minuten draaien, of tot het een egaal, zacht mengsel is. Voeg evt wat water toe als het mengsel te droog is en de machine niet goed kan draaien.

 

Schep het in het bakblik en druk de bovenkant glad met een lepel. Smelt de chocolade en giet over het dadelmengsel en strijk glad met een lepel 

Bestrooi met wat zeezout en zet 30 min. in de vriezer tot de chocolade stevig is.

 

En smullen maar!

 

Leuk als je me ook volgt op Facebook en Instagram

Fijne dag

Andrea

 

 

 

 

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload