Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Afvallen met e-Power

05/02/2018

Afvallen met e-Power is afvallen zonder dieet

 

Ik blijf het confronterend vinden om de linker foto te zien, maar doordoor weet ik nog wel hoe ik er 2 jaar geleden uitzag. Ik ben nu zo blij met de nieuwe mij, niet alleen omdat ik afgevallen ben maar vooral omdat ik me weer fit voel! Fit wakker worden, meer energie, vollere haardos, frissere huid, sterkere nagels. Ik wordt ook jaren jonger geschat , hihihi. 

Vroeger was ik altijd op dieet, of aan de lijn. Ik kende alle diëten wel uit m'n hoofd. Sonja Bakker, Montignac, Herbalife, koolhydraatarm..... etc. Of ik ging minder snoepen, en dan ging ik weer sporten.
Eigenlijk was ik altijd wel bezig met wéér een manier om af te vallen. Om daarna weer terug te vallen in oude gewoontes, en hoe vaak ik ook tegen mezelf zei: ik wil nooit meer terug naar de oude ik, gebeurde dat toch weer. 🙁

Ik had het moeilijk.

Totdat... ik een voedingsprogramma tegenkwam (voorloper van het huidige e-Power programma) en ik realiseerde me dat mijn oude eetpatroon teveel toegevoegde suiker bevatte en ook erg bewerkt was. Daardoor had ik altijd zin in om te eten, zin in zoet, zin in lekkers.

 

 

Nooit meer op dieet!


Door het e-Power programma te volgen ging ik eten, ik ging niet minder eten maar anders eten! En zonder producten met toegevoegde suiker, dat betekende dus etiketten gaan lezen in de supermarkt. Er ging een wereld voor mij open....

In het begin kostte dat best wat tijd: niet meer gedachteloos boodschappen doen, en nadenken over wat je eet. Maar....als je je na 3 weken je een heel ander mens voelt dan kost je dat echt geen moeite meer. Je lichaam beloont je!

 

 

Zonder honger


En zonder honger, geloof me... je mag echt veel eten.

Iedereen heeft een andere energie behoefte dus luisteren naar je lijf is belangrijk. Geen calorieën meer tellen, geen punten tellen.... het geeft je ook zoveel rust. En doordat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft zijn je snaaibuien ook verleden tijd!

En dat kan jij ook bereiken.

Het gaat om het opbouwen van een gezonder eetpatroon. Je mag meer eten dan je ooit hebt gedacht. En je hoeft niet perse te sporten om af te vallen en om op gewicht te blijven: 80% bereik je met je voeding!

En er is zeker ruimte om keer te cheaten hoor. Soms zijn er ook gewoon momenten die daar om vragen. Dat doe ik ook nog steeds.
Als je daarna de draad weer oppakt is er echt niks aan de hand. Het gaat om het vinden van een balans die werkt voor jou.


Nooit meer het gevoel te hebben dat je op dieet bent....wat een verademing is dat.

Dat gun ik iedereen <3

Wil je weten wat het e-Power programma voor jou kan betekenen? Laat het me weten door mij contact met mij op te nemen.

Ik help je graag, en omdat ik ook van ver kom weet ik hoe het is.

 

 

Andrea

 

 

 

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload