Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Leg de lat laag en je bent altijd succesvol

24/04/2018

Heb je de neiging om veel van jezelf te eisen? Dan is het best moeilijk om aan je eigen verwachtingen te voldoen. 

Als je de lat hoog legt dan is de kans groot dat het je gewoon niet gaat lukken. Hierdoor moet je opnieuw goede moed verzamelen om het nogmaals te proberen. En dat kost (negatieve) energie....energie die je beter had kunnen gebruiken in een paar kleine stapjes vooruit.

Als je de laat laag legt dan is de kans groot dat je wel je doel haalt! Hierdoor voel je je beter, sterker en zelfverzekerd. En hoe fijn is dat! De wereld om ons heen is al streng genoeg. Wees daarom ook niet zo streng voor jezelf. Beter is het om kleine stapjes te zetten....dan ga je ook vooruit! 

En het leuke hiervan is...zodra je de lat lager houdt zul je zien dat je de lat telkens ietsjes gaat verhogen. Dat gaat helemaal vanzelf...zo wordt 10 minuten wandelen per dag vanzelf 15 minuten , of van alleen maar gezonde tussendoortjes eten ook 1 keer per dag een gezonde maaltijd voor jezelf maken.

Het is uiteraard goed om grote dromen te hebben maar neem kleine stapjes er naar toe. Dat is DE enige manier om gemotiveerd te blijven en vooruitgang te blijven boeken.

Hoe hoog leg jij de lat? 

 

 

 

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload