Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Ervaring e-Power klant Babs

09/12/2018

Hieronder lees je het verhaal van Babs die al jarenlang met haar gewicht bezig was. Ze was er klaar mee! Veel hoofdpijn, brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, hoge bloeddruk....

 

 

 

"Op 3 april (2016) ben ik begonnen met het e-Power programma.

Ik was al 4 jaar met mijn gewicht bezig, ik sportte veel maar door hoofdpijn na het sporten werd dit minder, mijn spiermassa werd vetmassa en ik bleef groeien. In 2 jaar tijd kwam ik 19 kilo aan!

 

Dieetmoe

Ik ging aan de Sonja Bakker, Weight Watchers, wandelen en fietsen. Ik liet complexe koolhydraten weg, ik bleef jojo-en. De laatste 2 jaar liep ik bij een diëtist. Viel niet af maar bleef wel stabiel. 

Ik was er echt zo klaar mee, ondertussen werd de hoofdpijn erger, mijn bloeddruk te hoog, zere gewrichten en opgeblazen gevoel. Verschrikkelijk last van brandend maagzuur, ik sliep slecht en kon 's morgens mijn bed niet uitkomen. Ik plande alles zo, dat ik in de avond niet veel hoefde te doen dan alleen maar hangen op de bank.

 

Na 1 maand 7 kilo lichter!

Ik zag mijn buurvrouw lopen die veel was afgevallen. Zij volgde het e-Power+ programma. Ik ging me erin verdiepen, het leek me wel wat, maar twijfelde.....was bang dat ook dit niet ging lukken en ik vond het ook best duur.

 

Uiteindelijk ben ik er toch voor gegaan, ik bleef hoop houden. En met resultaat!

Ik had een prachtig schema waar ik me aan hield en al snel verloor ik een paar kilootjes. Na een maand was ik 7 kilo kwijt, ik had geen pijntjes meer en mijn bloeddruk is weer normaal. De Rennies liggen weer in de la en mijn hoofdpijn is aanzienlijk minder tot weg!

 

Rust en zelfvertrouwen door e-Power

Ik zou willen dat ik het eerder had gedaan. Het geeft me rust en zelfvertrouwen. Ik kan ook weer goed doorslapen en kom in 1 keer m'n bed uit. Energie voor 10! "

En nu , 2 jaar later,  ben ik nog steeds op mijn streefgewicht! "

 

Ben je benieuwd wat het e-Power programma voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor vrijblijvend meer informatie. Samen kunnen we dan bekijken wat dit voor jou kan betekenen.

 

Andrea

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload