Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Ervaring e-Power klant Daantje

09/12/2018

Hier lees je het verhaal van Daantje die haar energie weer terug vond en 8 kilo is afgevallen.

 

 

 

 

Ik was ontevreden over mijn lichaam

"Ik denk dat het overgrote deel van Nederland mijn probleem begrijpt , niet tevreden zijn met je lichaam. Als kind maak je je daar in de meeste gevallen nog niet druk om maar richting de puberteit ga je je daar toch zorgen om maken, vaak zelfs nog onnodig. Maar de broodjes die vader of moeder maakten waren niet hip om op te eten. Vriendinnen haalde snoepjes voor huiswerkklas en tussendoor haalden we een grote uien stokbrood of croissantjes of joh wat maakt het uit , we halen lekker een zak chips.

 

 

Op dat moment heb je geen idee dat het zo slecht is maar denk je er alleen aan hoe erg lekker het is. En dan komt de leeftijd waarop je op eigen benen gaat staan. Ik begon mijn uit huis avontuur in mijn eentje en ik kan jullie vertellen dat dit ook geen goeie move was naar een killerbody. Ik had veel vrienden en vriendinnen en die hielden van het Bourgondische leven. Het stappen was ook het belangrijkste actiepunt van de week en als ik teveel geld had uitgegeven zag ik het probleem nog niet.

Als mijn moeder aanbood om thuis te komen eten wilde ik laten zien dat ik het wel redde, en al gauw werden er knakworsten aangerukt , pannenkoeken, pizza’s gegeten of gewoon lekker simpel een bordje Brinta met een flinke schep suiker om het goed te maken. 

 

Wijn vloeide ook in overvloed tijdens de gezellige avonden en zo begon ik te ontpoppen in echte Hollandse glorie. Ik ontmoette mijn huidige vriend en had de mazzel dat hij ook hield van een gezellig wijntje maar dan ook een toastje erbij en lekker veel uit eten gaan. Je bent op deze leeftijd gestopt met groeien in de lengte maar in de breedte groeide ik nog als kool.

 

 

Alle diëten geprobeerd

Je gaat er wat aan proberen te doen en je tovert alle diëten tevoorschijn. Het begint bij het eerste boek van Sonja bakker van acht weekmenu’s en na week 4 denk je het is mooi geweest want ik heb elke keer zo’n honger. Vervolgens sta je bij de plaatselijke drogist en valt je oog op shakes , ook dat probeerde ik maar toch kom je om van de honger.  Vervolgens ga je weer gewoon eten en komt alles er weer dubbel aan.

 

Dan komt er een moment dat je denkt “saved by the bell”, ik word de gelukkigste vrouw van de wereld want ik word mama en mag nu alles eten waar mijn lichaam om vraagt. Ik beval van een super mooie dochter genaamd Milah en ik zwanger nog even na.

Kort erna raak ik weer zwanger en dit is helaas een miskraam, doordat daar alles medisch fout gaat raak ik in een roerige periode en blijkt eten ook je beste vriend te zijn. Maar ook nu besefte ik nog steeds niet dat verantwoord eten ook erg lekker kan zijn.

 

Ik groei weer een stukje verder. We besluiten om even een break te nemen en boeken een vakantie naar Ibiza en vlak voordat  we weggaan kom ik erachter dat we weer een spannende tijd tegemoet gaan want ik ben weer zwanger.

 

 

Het roer moest om!

Terug van Ibiza wilden we het bekend maken en genoten dus enorm op het mooie eiland Ibiza. Tot ik terug kwam en de foto’s zag: wie was die vrouw op de foto? Geschokt heb ik denk nog zeker 20 keer aan mijn vriend gevraagd of die camera niet stuk was en of ik er echt zo uit zag. Hoe kon ik dit niet eerder gezien hebben! Wat is er mis met mijn spiegel?

Ik woog me nooit maar nu wilde ik eraan geloven en geloof me.... de foto’s liegen niet en aan mijn camera mankeerde niks.  Een ding was zeker, het roer moest om als ik bevallen was.

 

Eenmaal bevallen van onze lieve leuke en knappe Sepp moest het roer om en ik begon na zes weken met een online actie van Sonja Bakker, hier behaalde ik een resultaat van maar liefst 20 kilo eraf en was al super blij. Alleen er moest nog steeds 10 kilo vanaf en dat lukte niet meer want ik had nog steeds heel erge honger en vergreep me al snel weer aan de hapjes die overbleven op mijn werk, ging op vakantie en meer dan de helft van wat ik kwijt was zat er alweer aan.

 

 

Was ik maar eerder met het e-Power programma begonnen!

Mijn motivatie was weg en kon hem met Sonja ook niet meer terug krijgen, totdat ik Andrea van e-Power vond op Facebook maar ik twijfelde. Dit was te mooi om waar te zijn en zo gemakkelijk zou het vast niet zijn en waarom zou ik ervoor betalen?!  Ik moest het zelf ook wel kunnen (dus niet) .

 

Tot een week of 5 geleden ik de keuze maakte het toch te gaan doen en waarop ik nu zeg: had ik het maar een paar jaar geleden gedaan! Ik vind gezond eten heerlijk nu, heb geen honger, waardeer het eten veel meer, doe bewuster boodschappen waar mijn gezin ook van geniet en mijn suikerverslaving is weg. Als ik vroeger een cola heb ik wilde, heb ik nu liever een kop thee met gember of citroen , of water met komkommer, gember en munt en citroen.

 

Mijn energie is weer terug en door de juice plus+  capsules krijg ik zelfs mooie harde nagels, mijn haar begint een stuk gezonder te worden en het belangrijkste: ik ben al 8 kilo kwijt zonder moeite en heb zelfs ook nog uitjes gehad met wijn en minder goed eten.

 

 

e-Power verandert meer dan alleen mijn figuur

Zou ik dan toch nog dat gedroomde streefgewicht krijgen waar ik van droom en gedacht had dat nooit meer te halen? Ik ga in ieder geval aftellen want hoef nog maar tien kilo en met mijn e-power maatjes op de chat en mijn lieve gezellige coach Andrea gaat me dat lukken.

 

Als iemand aan mij vraagt wat doe jij voor dieet?  Want wat ga je goed!

Dan schreeuw ik van de daken: ik doe het e-Power programma,  en ik lijn niet. Ik verander mijn levensstijl en dat bevalt me prima want voel me fitter, gezonder, en val ook nog af!

 

Het e-Power verandert niet alleen positief mijn figuur en gewicht maar het verandert ook nog eens mijn leven op een positieve manier". 

 

Groetjes Daantje

 

 

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload