Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Blog

Ervaring e-Power klant Erica

09/12/2018

Hieronder lees je het verhaal van Erica die door haar fibromyalgie erg veel pijn had. Bewegen (laat staan sporten) was eigenlijk onmogelijk. Inmiddels is zij dankzij het e-Power programma 10 kilo afgevallen en voelt zij zich beter dan ooit! Ook de pijn van de  fibromyalgie is zo goed als verdwenen...dus Erica kan weer genieten van bewegen en kan zelfs weer hardlopen!

 

Inmiddels is Erica een collega van mij geworden en begeleidt zij nu ook mensen naar een gezondere levensstijl. Spreekt haar verhaal jou aan en zoek je een e-Power coach in de buurt van Barneveld, klik dan hier om contact met haar op te nemen.

 

 

Fibromyalgie

"Een tijd geleden ben ik in contact gekomen met Andrea.  Ik vertelde haar dat ik fibromyalgie had, dat ik daardoor erg veel pijnen had en graag 10 kilo kwijt wilde. Sporten, wat ik thuis deed want een sportschool in mijn drukke schema lukte niet echt en het hardlopen had ik daardoor moeten opgegeven, ook merkte ik dat ik steeds minder kon vanwege energie gebrek.


De overtollige kilo’s zijn er sluipend bijgekomen door de overgang en omdat ik ruim 5 jaar geleden ook al zo een super beslissing gemaakt had om te stoppen met roken. Ik had al van alles zelf geprobeerd om mij beter te voelen, slikte een batterij aan supplementen uit de winkel en ook pijnstilling in de vorm van Tramadol, paracetamol van de dokter.
Diverse afval pogingen gedaan en sommige werkte inderdaad, maar helaas wel altijd van korte duur, het beroemde jojo effect en dan zaten er ook direct extra kilootjes bij.

 

 

e-Power werkt bij fibromyalgie!
De informatie en resultaten die ik voorbij zag komen en het feit dat er veel overeenkomsten waren met de adviezen van de diverse sites over fibromyalgie en voeding, zoals het vermijden van suiker en bepaalde E nummers wilde ik het graag een kans geven.
 

Nu 3 rondes e-Power+ kon ik al echt juichen! Mijn lijf beloont me iedere dag met veel meer energie, terwijl ik altijd al een bezig bijtje was heb ik nu energie voor een hele bijenvolk. Mijn spieren blijven soepel dus thuis sporten en hardlopen is een succes, mijn slaapritme komt steeds meer in balans, mijn haar blijft groeien en wordt steeds gezonder, voel me zo onwijs goed.
 

Daarnaast heeft de combinatie van e-Power+ en Juice Plus+ mij alleen maar voordelen gebracht, het ge-jojo is eindelijk ook eens afgelopen, alle supplementen die ik iedere maand kocht en hun werk niet deden voor mij zijn nu niet meer nodig.

 

 

Mijn lichaam is weer in balans
Echt ik ben zo blij dat ik deze kans gepakt heb. Ik heb tijdens het programma van 4 maanden geleerd hoe mijn lichaam werkt, wat mijn valkuilen zijn en daardoor kan ik mijn lichaam in balans houden.

Door deze balans ben ik beloond met – 10 kilo en vele centimeters minder Erica, maar het belangrijkste is voor mij nog dat ik weer thuis kan sporten en hardlopen omdat de pijnen van fibromyalgie zo goed als weg zijn. Nooit meer anders!!

 

WIl je weten wat het e-Power programma voor jou kan betekenen?

Stuur me gerust een mailtje. Samen bekijken we dan wat e-Power voor jou kan doen.

 

Andrea

 

 

 

Delen
Delen
Delen
vind ik leuk
Please reload

Ook interessant!
Please reload

5 tips om blijvend af te vallen

October 3, 2019

1/10
Please reload