Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Ervaringsverhalen e-Power programma

Hoe ervaren klanten het e-Power programma?

De inhoud en context van deze ervaringen en de resultaten zijn individueel en zijn daarom niet voor iedereen van toepassing. 

Het verhaal van Daantje: Mijn energie is weer terug en in combinatie met de juice plus+  capsules krijg ik zelfs mooie harde nagels, mijn haar begint een stuk gezonder te worden en het belangrijkste: ik ben al 8 kilo kwijt zonder moeite en heb zelfs ook nog uitjes gehad met wijn en minder goed eten.

Lees hier verder...

Het verhaal van Elise:  Ondanks het weinige eten wat ik deed zette alles aan wat ik at. Oftewel, mijn eetpatroon was helemaal fout. 

In september 2015 ben ik bevallen van een prachtige zoon...mijn 3e. Bij de andere 2 heb ik last gehad van bekkenklachten, maar deze keer was het enorm pittig. Na 15 weken zwangerschap mocht ik van verloskundige niet meer werken. Ook kreeg ik zwangerschapssuiker. Lees hier verder...

 

Het verhaal van Erica: 

Een tijd geleden ben ik in contact gekomen met Andrea.  Ik vertelde haar dat ik fibromyalgie had, dat ik daardoor erg veel pijnen had en graag 10 kilo kwijt wilde. Sporten, wat ik thuis deed want een sportschool in mijn drukke schema lukte niet echt en het hardlopen had ik daardoor moeten opgegeven, ook merkte ik dat ik steeds minder kon vanwege energie gebrek. Lees hier verder...
 

Het verhaal van Babs:  Ik was al 4 jaar met mijn gewicht bezig, ik sportte veel maar door hoofdpijn na het sporten werd dit minder, mijn spiermassa werd vetmassa en ik bleef groeien. In 2 jaar tijd kwam ik 19 kilo aan!

Ik ging aan de Sonja Bakker, Weight Watchers, wandelen en fietsen. Ik liet complexe koolhydraten weg, ik bleef jojo-en.

De laatste 2 jaar liep ik bij een diëtist. Viel niet af maar bleef wel stabiel. Ik was er echt zo klaar mee. Lees hier verder...

Het verhaal van Sandra:

Ook ik wil graag mijn verhaal met jullie delen. Ik ben Sandra, 32 jaar oud en heb een zoontje van 16 maanden.
Mijn verhaal begint eigenlijk 6 jaar geleden al. Ik kwam met mezelf in de knoop door dat ik het overlijden van mijn moeder niet goed had verwerkt. Daarmee samen vlogen de kilo’s er aan. Probeerde van alles maar kreeg ze er niet vanaf. Ook niet toen nadat ik het hele verhaal van mijn moeder een plaats had gegeven.
Nu 2 jaar geleden ongeveer woog ik 70 kilo en raakte zwanger. Helemaal happy natuurlijk maar ook mijn zwangerschap kwam zoals bij vele met kilo's. Na mijn zwangerschap bleef ik steken op 72 kilo en wederom lukte niks om deze eraf te krijgen. Ik had hierdoor ook weinig energie en was niet happy met mezelf. 


Ik was het zat en toen kwam ik een bericht op Facebook tegen over e-Power+ en heb ik informatie aangevraagd. Eigenlijk heb ik er niet lang over nagedacht, er moest nu iets veranderen en dacht ik waag de gok. 
De beste beslissing voor mij! Ben nog alle dagen zo blij dat ik dit heb gedaan. Ik ben in 4 maanden tijd van 72 naar 60 kilo gegaan en voel me weer top fit en happy!