Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

Voedingscoach

E-Power resultaat Andrea Foodcoach
Ik hou van koken en van eten ;-)
Van een paar ingrediënten een heerlijke maaltijd maken zonder ingewikkelde tijdrovende toestanden. Ik geloof in je lichaam voeden.  Voeding is niet zo maar even je lichaam vullen. Goede voeding brengt je zoveel moois! Het geeft je alle voedingsstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft om te functioneren. 
 
Er is een periode in je leven dat je eigenlijk alles zonder schade kunt eten maar op een gegeven moment kreeg ik  wel wat "vage" klachten. 
Een opgeblazen buik, maagzuur, weinig energie, pijnlijke gewrichten, vaak moe, niet uitgerust, onrustig slapen, brokkelende nagels, vale huid, en ik werd zwaarder en zwaarder. En hup, daar ging ik weer op het zoveelste dieet! 
Maar naar verloop van tijd zat ik weer in m'n oude patroon. Het was lastig volhouden omdat ik snel weer honger had en daardoor ook weinig energie....en je raadt het al.... Binnen no-time was ik weer aangekomen. Het bekende jojo effect, met een stofwisseling die uit balans was. 
 
Ik kende inmiddels alle diëten wel uit mijn hoofd, sommigen waren tijdelijk succesvol maar wat zij mij nooit leerden was: wat doet voeding nu met mij? Waarom zijn light producten zo slecht? Wat doet suiker met mijn bloedsuikerspiegel? Waarom heb ik zo'n snaai trek na het eten van zoetigheid? Hoe kom ik daar van af?!  
 
Ik was het beu!  Ik wilde me vooral weer fit voelen, meer energie hebben en natuurlijk ook wat kilo's afvallen. 
 
Ik kwam in contact met een coach en zij legde me uit hoe dit programma je lichaam weer in balans brengt. Ik ben er 100% voor gegaan en binnen
3 weken voelde ik me een ander mens! Dat was een openbaring voor me. Dat ik me door simpele aanpassingen een ander mens kon voelen. 
 
Binnen 4 maanden was ik 14 kilo lichter en was ik veel centimeters aan omvang kwijt. En dat door mezelf NIET uit te hongeren maar door puur en (h)eerlijk te eten. Je lichaam VOEDEN in plaats van VULLEN. Geen light producten meer en ook niet bang zijn om gezonde vetten te gaan eten.  
Uiteraard zijn alle ervaringen en resultaten persoonlijk en niet voor iedereen van toepassing.
Inmiddels begeleid ik al veel klanten op hun weg naar een gezonder en fitter lichaam. Dat gebeurt online, via het forum op deze website en via een besloten Facebook groep en Messenger. Heel makkelijk en efficiënt maar toch een stok achter de deur met mij als jouw coach. 
 
Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen en mijn kennis te verbreden zodat ik jullie nog beter kan helpen en adviseren. Bij het CIVAS instituut heb ik de opleiding "orthomoleculaire voeding en suppletie" succesvol afgerond.  In het najaar van 2019 ga ik starten met de opleiding: Overgang & voeding.