Graaf Hendrik III laan 135 B

4819 CD Breda

E: info@AndreaFoodcoach.nl

Tel: 06-28848896

online

voedingscoach

K.v.K 67451527

Privacyverklaring

Cookieverklaring

© Copyright 2016 by Andrea 

 

e-Power+ 

Boost your health

Wil je verantwoord afvallen zonder een dieet te volgen?  Het e-Power + programma bestaat uit 4 fases  en brengt je stofwisseling weer in balans. Het is een online programma van 4 maanden waarbij je onder begeleiding werkt aan je gewichts- en gezondheidsdoelen. Dat kan zijn: afvallen maar ook aankomen in gewicht, huidproblemen , migraine, overgangsklachten, darmproblemen, ook mensen met een langzaam werkende schildklier, diabetes type 2, en fibromyalgie kunnen mee doen aan dit programma. 

 

Het e-Power+ programma bestaat uit vier fases

Fase 1: is een voorbereidingsfase waarbij je je lichaam door de juiste voeding voorbereidt op de ontgiftingsfase (fase 2).

Op het menu staan complexe koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten

Fase 2: in deze fase wordt je lichaam gereinigd door bepaalde voedingsmiddelen niet meer te gebruiken. Je voedt je lichaam nog steeds door het eten van groenten, fruit en bonen (peulvruchten)

Fase 3: in deze fase eet je alles uit fase 2 + eiwitten. Denk hierbij aan: kip, vis, zuivel, ei, noten, zaden etc

Fase 4: in deze fase eet je alles uit fase 3 + complexe koolhydraten. Zoals volkoren brood, pasta, crackers, zilvervliesrijst, zoete aardappel, maar ook andere (magere) vleessoorten. Dit is tevens de fase die je blijft volgen als je je doel hebt bereikt.

Na deze 30 dagen begin je weer bij fase 1, afhankelijk van wat je wil bereiken. Samen maken we een plan dat past bij jou en je doelen. Je deelname is altijd voor minimaal 4 maanden. 

Je gaat uiteraard gewoon normaal eten, alleen niet meer uit pakjes of zakjes. Ook laten we de geraffineerde suikers staan. Dat klinkt misschien ingewikkeld maar dat valt echt reuze mee. Alle producten zijn te koop in de supermarkt, en je gezin kan gewoon mee eten.

Het programma is inclusief een aantal E-books met alle benodigde informatie over de fases (iedere maand ontvang je een

nieuw E-book),  voedingsschema's, boodschappenlijstjes en honderden recepten in de besloten motivatie groep op Facebook.  De recepten staan ook op het besloten forum op deze website. Dus ook zonder Facebook account kun je meedoen. 

Na registratie ontvang je een toegangscode om in te loggen op het forum. Iedere fase heeft een eigen map en er is een handige zoekfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar een recept met een ingrediënt wat jij nog in de koelkast hebt liggen. 

 

Waarom is de ontgiftingsfase in het programma zo belangrijk?

Je lichaam wordt dag in dag uit blootgesteld aan giftige stoffen, meestal zonder dat we dat zelf in de gaten hebben.

Denk aan uitlaatgassen, bewerkte voeding,  cosmetica, koken met plastic en aluminium keukengerei, en doen dat allemaal zonder te beseffen dat we op die manier ons lichaam volstoppen met schadelijke stoffen.

Ons lijf is zelf heel goed in staat om deze toxische stoffen te verwijderen, maar doordat we dagelijks zo veel giftige stoffen binnen krijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen.

Het menselijk lichaam reinigt zichzelf doorlopend op een natuurlijke manier door o.a. in de lever, nieren, darmen en andere organen afvalstoffen te filteren en vervolgens af te voeren via de ontlasting, urine en transpiratie.

Dit proces was zeer effectief toen de mens nog dicht bij de natuur leefde en geen bewerkte voedingsmiddelen at, geen uitlaatgassen inademde, maar tegenwoordig bevinden zich zoveel schadelijke stoffen in het milieu, ons drinkwater, voeding, cosmetica, reinigingsmiddelen en gebruiksvoorwerpen, dat ons lichaam niet meer in staat is die enorme hoeveelheid schadelijke stoffen snel en effectief af te voeren. Er blijven dus giftige stoffen achter in het lichaam, die veilig worden opgeborgen in vetcellen. Dit is een natuurlijk veiligheidsmechanisme van ons lichaam, zodat de schadelijke stoffen elders in het lichaam geen schade aankunnen richten.  

 

Daarnaast heeft ons huidige Westerse voedingspatroon ertoe geleid dat we tegenwoordig veel te weinig vitamines en mineralen binnenkrijgen die de lever nodig heeft om het lichaam goed te reinigen. In veel bewerkte voedingsmiddelen zitten nauwelijks nog vitamines en mineralen, want die hebben plaatsgemaakt voor conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen die vaak ook weer toxische stoffen bevatten. Bovendien bevatten de meeste verse groente- en fruitsoorten als gevolg van moderne landbouwmethodes (o.a. bodem uitputting en eenzijdige kunstmatige bemesting)

veel minder voedingsstoffen dan vijftig jaar geleden, wat als direct resultaat heeft dat wij veel meer groente en fruit moeten eten om aan onze dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen te komen… maar dat meestal niet doen!

De groente -fruit en bessen capsules die we gebruiken tijdens het e-Power+ programma helpen je hierbij! 

Je lichaam beschermt zichzelf dus van nature tegen schadelijke stoffen, maar een jarenlange ophoping van toxische in vetcellen in combinatie met vitamine- en mineralen tekorten kan leiden tot lokale ontstekingen en andere klachten die je lichaam uiteindelijk behoorlijk ziek maken. 


Veel voorkomende aandoeningen die het gevolg zijn van teveel gifstoffen in je lichaam zijn onder meer:


                                         - Vermoeidheid en lusteloosheid

                                         - Spijsverteringsproblemen (verstopping, diarree, krampen)
                                         - Vertraagde vetverbranding en gewichtstoename
                                         - Pijnlijke gewrichten
                                         - Prikkelbaarheid en depressies
                                         - Verhoogde bloedsuikerspiegel
                                         - Schimmelinfecties (bijvoorbeeld candida)
                                         - Menstruatieproblemen en onvruchtbaarheid

Het is dus belangrijk om je lichaam te helpen bij dit natuurlijke reinigingsproces. Tijdens de 3-daagse milde detox van het e-Power programma worden schadelijke stoffen die opgeslagen zitten in de vetcellen effectief verwijderd. Hierdoor voel je je schoon en energiek, je huid straalt, je gezichtsvermogen verbetert, de krampen en pijnen die je had zijn weg of sterk verminderd, je slaapt opeens een stuk beter, je immuunsysteem is versterkt. Kortom: je bent weer als nieuw en kunt er weer lekker tegenaan.

De detox fase is voor iedereen anders, en is ook iedere ronde weer anders. Het is ook afhankelijk van je huidige eetpatroon. Daarom zullen de resulaten bij iedereen anders zijn.

Belangrijk: Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen de detox fase niet volgen. 

Ben je benieuwd naar wat je zoal kunt eten?  Stuur me dan gerust een berichtje en ik kan je dan eventueel toevoegen aan de Facebook groep.  Zo kun je zien en lezen hoe andere klanten het ervaren, en waarom het zo succesvol is.

De groep is besloten en geheim, dus niemand uit jouw vriendenlijst ziet dat jij daar lid van bent of een bericht plaatst.